Jak odwołać, przenieść albo dodać termin
Zmiany w pojedynczych terminach. Uczestnicy dostają powiadomienie i e-mail.
Wszystko robisz w zakładce Terminy na stronie zajęć albo w Kalendarzu.
Odwołanie
- 1
Przy terminie kliknij „Odwołaj termin” (ikona ×)
- 2
Potwierdź przyciskiem „Odwołaj termin” albo „Odwołaj”
Termin ma oznaczenie Odwołany. Zapisani i osoby z rezerwacją dostają powiadomienie i e-mail.
Przeniesienie
- 1
Przy terminie kliknij „Zmień termin” (ołówek)
- 2
Ustaw nową datę albo godzinę i kliknij „Zapisz zmiany”
Zmiana początku to przeniesienie: uczestnicy dostają powiadomienie „Zmiana terminu” i e-mail.
Dodatkowy termin
- 1
W zakładce „Terminy” kliknij „+”
Przycisk nazywa się Dodaj termin poza grafikiem.

- 2
Podaj datę, godziny, miejsce i cenę
Kliknij Dodaj termin. Termin dostaje oznaczenie Poza grafikiem.
Nie dodasz go w przeszłości ani później niż za dwa lata.
Grupa rozliczana miesięcznie nie ma ceny terminu. Ten termin wchodzi w opłatę za miesiąc.